top of page

Vagas BBY!

Soms weet je het gelijk, dit gaat super tof worden. Edgy leveranciers, raw location, prachtige modellen, super leuke mede ondernemers uit de trouw branch en top fotografen. Naast deze ingrediënten is er nog een heel belangrijk aspect wat mee weegt. Krijgen we energie van dit project? Deelnemen aan een styled shoot is niet alleen een investering in tijd, maar ook in materiaal dat we niet direct kunnen hergebruiken. Anders dan het verhuren van meubilair of andere toffe props om een shoot te stylen.

We krijgen veel aanvragen en moeten hierin altijd een afweging maken. Wat levert het op tegen de investering die we als bedrijf doen.

Resultaat is in dit soort gevallen niet altijd direct meetbaar. De energie die je krijgt van het samenwerken met andere toffe ondernemers en de vibe op zo'n dag is echt priceless. Dit soort momenten heb je nodig als leverancier in een branch als deze. Je bent afhankelijk van elkaar om het verhaal tot leven te brengen.


And Yeah Baby! We're so proud! Er zijn zoveel mooie plaatjes uitgekomen. Wedding time Las Vegas style! De looks van de bride en grome paste perfect bij de locatie. Voor wie geen Boho pintrest bruiloft in gedacht heeft maar van raw en fun houdt eat your heart out!

Met dank aan alle leveranciers, maar natuurlijk gaan de grootste props naar Mariska (Definitely Yes) voor het concept en de organisatie verzorgd.


Organisation & Concept: @definitelyyes.nl

Photographer: @wat.een.plaatje

Second Shooter: @stevendecuba

Videographer: @timoandkay

Flowers & Backdrops: @bloemenservicenederland

Styling assistent: @droomwedding

Inflatable rainbow: @props_and_backdrops

Wedding dress: @coversbridalcouture

Wedding suit: @roka.nl

Cake: @jetaarten

Cocktails: @barblognl

Stationery: @studiosjoege

Wedding rings & jewelery: @nadinekieftjewelry

Bride & Groom: @sascha1979 & @leroy524

Painters: @bloomblissart

Magician: @richmagic_nl

Lightletters: @xllichtletters

Model: @demyrijken

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page