top of page
ballonnen bezorgen op locatie

Installeren door Your Balloons 

Your Balloons  installeert een custom balloninstallatie altijd zelf op locatie. Omdat onze ballonnen voor eenmalig gebruik zijn komen wij in de meeste gevallen niet afbouwen. Wil je graag dat wij ook de afbouw verzorgen? Laat het ons van te voren weten. Tegen betaling bouwen we de installatie af en scheiden we het afval op de juiste wijze. Ook stemmen we dit af met de locatie en nemen we dit op in onze offerte. 

Your Balloons bezorgd balloninstallaties ballonbouqet

Bezorgen door Your Balloons 

Your Balloons bezorgd de kleinere balloninstallaties of een ballonbouquet graag zelf.  We zorgen voor bevestigingsmateriaal en leveren de bestelde styling op locatie op de afgestemde tijd. Dit kan bijvoorbeeld als verrassing voor een verjaardag of babyshower. 

Your Balloons bezorgd ballonnen

Bezorgen door de pakketdienst 

Bestel je een DIY pakket of losse ballonnen dan kan het zijn dat je pakket door een post of pakketdienst wordt bezorgt. Gaat je pakketje niet via de brievenbus dan verzenden wij het per pakketservice . Je ontvangt per mail een track and trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt ontvangen. 

Betalen

Verzorgt Your Balloons een balloon installatie voor je, dan ontvang je altijd een bevestiging en een factuur per mail. Op deze factuur staan onze bankgegevens en de betalingstermijn. Je ontvang de factuur voor de event datum. ​ Bestel je via onze webshop, dan kan je via iDeal of credit card betalen. 

Helium hartballonnen ballooncloud bruiloftsstyling pastel balloons

Let us know!

We doen er alles aan om onze service on-point te houden, mocht er toch iets niet naar wens zijn, neem gerust contact op.

+31 6-33946145

bottom of page