top of page

That's me

Hoewel ik tien jaar geleden nooit had bedacht dat ik dagelijks met ballonnen zou werken, is ondernemen altijd onderdeel van mijn leven geweest.  

Als kind kreeg ik mee om mij nooit te laten leiden door wat mensen van je vinden en om je eigen paden te creëren ipv de kudde te volgen. Ga op onderzoek en ontdek. Deze houding is inmiddels onderdeel van mijn DNA. Samen met een dosis positiviteit en creativiteit is dit een goede skill set voor het ondernemen. 

Het bepalen en verstevigen van onze bedrijfsidentiteit vind ik een van 

de mooiste onderdelen van het ondernemerschap. 

Het werken met ballonnen geeft zoveel mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Het creëren van een onverwachte beleving en onderdeel zijn van de mooiste evenementen geeft zoveel energie. Er is altijd een nieuwe uitdaging en altijd iets nieuws te leren. Wat wil de opdrachtgever? Wat moet het event uitstralen? Wat is er mogelijk op locatie? Welke nieuwe producten of technieken kunnen we inzetten?

 

Naast alle praktische zaken van het hebben van een bedrijf is het werken met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners iets waar ik veel voldoening uithaal. Zij geven ons alle ruimte en vertrouwen gegeven om te doen waar we goed in zijn.

Fem profiel light.png

Femke

Meer info
bottom of page