top of page

Yeah that's us

"Kan niet" is geen optie. 

Hoewel ik tien jaar geleden nooit had bedacht dat ik dagelijks met ballonnen zou werken, is ondernemen altijd onderdeel van mijn leven geweest.  

Als kind kreeg ik mee om mij nooit te laten leiden door wat mensen van je vinden en om je eigen paden te creëren ipv de kudde te volgen over de gebaande wegen. Ga op onderzoek en ontdek. Deze houding is inmiddels onderdeel van mijn DNA. Samen met een dosis positiviteit en creativiteit is dit een goede skill set voor het ondernemen. 

Het bepalen en verstevigen van onze bedrijfsidentiteit vind ik een van 

de mooiste onderdelen van het ondernemerschap. 

Het werken met ballonnen heeft zoveel mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Het creëren van een onverwachte beleving en onderdeel zijn van de mooiste evenementen geeft zoveel energie. Er is altijd een nieuwe uitdaging en altijd iets nieuws te leren. We werken met de leukste partners en opdrachtgevers. Zij geven ons alle ruimte en vertrouwen gegeven om te doen waar we goed in zijn.

Het draaien van een compleet bedrijf met de daarbij behorende groeipijnen en uitdagingen geeft mij echt een kick. 

En hoe tof is het dat ik dit alles kan doen met de beste businesspartner en vriendin! 

Fem profiel light.png

Femke

Marjoleinfoto.png

Marjolein

Nieuwsgierig en efficient. 

Ondernemen is voor mij vrijheid, vrijheid om de dagen te vullen met hetgeen waar ik gelukkig van word. Ook al bestaat het ondernemerschap uit vallen en opstaan, het overwinnen van een frustratie moment en vrije gevoel is voor mij onvervangbaar. 

 

Binnen Your Balloons houd ik mij graag bezig met hoe dingen handiger slimmer en efficiënter kunnen bij ons bedrijf. Ik focus mij op mijn doel en laat niet los voor er een oplossing is. Het op zoek gaan naar nieuwe efficiëntere oplossingen voor bestaande zaken geeft mij energie. De wereld van ballondecoratie is zo creatief en biedt zoveel mogelijkheden. 

 

Stilstaan is letterlijk achteruitgang voor mij. Het ontwikkelen van mijn kennis binnen ons vakgebied zorgt ervoor dat we als bedrijf blijven vernieuwen. Het overbrengen en delen van deze kennis is iets waar ik mijzelf in de toekomst meer op wil richten. Hierbij hoort ook het zo duurzaam en verantwoord mogelijk ondernemen. Met Your Balloons maken we op onze manier weloverwogen keuzes die impact hebben op de wereld van morgen. 

 

De connectie met de event business is er bij mij altijd geweest. Ik geniet van het creëren van een totale ervaring met een luxe uitstraling en het exclusieve gevoel dat we onze opdrachtgevers mogen geven. 

Meer info
bottom of page