top of page

Yeah that's us

"Kan niet" is geen optie. 

Hoewel ik tien jaar geleden nooit had bedacht dat ik dagelijks met ballonnen zou werken is ondernemen is altijd onderdeel van mijn leven geweest.  

Mijn kindertijd ligt al even achter mij, toch vormt deze de basis voor mijn kracht als ondernemer. Als kind kreeg ik mee om mij nooit te laten leiden door wat mensen van je vinden en om je eigen paden te creëren ipv de kudde te volgen over de gebaande wegen. Ga op onderzoek en ontdek! Samen met een dosis positiviteit en creativiteit een goede skill set voor het dagelijks leiden en laten groeien van Your Balloons. 

Het bepalen en verstevigen van onze bedrijfsidentiteit vind ik een van 

de mooiste onderdelen van het ondernemerschap. 

 

Van het begin proces tot een succesvol gestyled event, is een reis vol ontdekken en vragen stellen. Om een opdrachtgever de beste ervaring te geven moet je de juiste vragen stellen en mee denken. Iets wat een tweede natuur is, gezien mijn sociale scholing en achtergrond. Ervoor zorgen dat iedereen die in contact komt met ons bedrijf de beste ervaring heeft op alle gebieden is mijn doel.

 

Het opbouwen van een compleet bedrijf met de daarbij behorende groeipijnen en uitdagingen geeft mij echt een kick. 

Het op een verantwoorde manier ondernemen houdt niet alleen in dat we goed nadenken over de producten die we gebruiken bij onze creaties, maar ook over hoe we ons bedrijf vormgeven en onze processen laten verlopen.  Plus onze bedrijfsidentiteit te verstevigen   

En hoe tof is het dat ik dit alles kan doen met de beste businesspartner en vriendin! 

Fem profiel light.png

Femke

Marjoleinfoto.png

Marjolein

Nieuwsgierig en efficient. 

Ondernemen is voor mij vrijheid, vrijheid om de dagen te vullen met hetgeen waar ik gelukkig van word. Ook al bestaat het ondernemerschap uit vallen en opstaan, het overwinnen van een frustratie moment en vrije gevoel is voor mij onvervangbaar. 

 

Binnen Your Balloons houd ik mij graag bezig met hoe dingen handiger slimmer en efficiënter kunnen bij ons bedrijf. Ik focus mij op mijn doel en laat niet los voor er een oplossing is. Het op zoek gaan naar nieuwe efficiëntere oplossingen voor bestaande zaken geeft mij energie. De wereld van ballondecoratie is zo creatief en biedt zoveel mogelijkheden. 

 

Stilstaan is letterlijk achteruitgang voor mij. Het ontwikkelen van mijn kennis binnen ons vakgebied zorgt ervoor dat we als bedrijf blijven vernieuwen. Het overbrengen en delen van deze kennis is iets waar ik mijzelf in de toekomst meer op wil richten. Hierbij hoort ook het zo duurzaam en verantwoord mogelijk ondernemen. Met Your Balloons maken we op onze manier weloverwogen keuzes die impact hebben op de wereld van morgen. 

 

De connectie met de event business is er bij mij altijd geweest. Ik geniet van het creëren van een totale ervaring met een luxe uitstraling en het exclusieve gevoel dat we onze opdrachtgevers mogen geven. 

Meer info

Meer info? 

+31 6-33946145

+31 6-23068728

bottom of page