Get married and blow it up


Hoe het allemaal begon.


Back in 2018

Yes there here to stay! Langzaam maar zeker veroveren ze in alle kleuren en maten ook ons land....Ballonnen. Naast baby-showers, sweet-16 feestjes en verjaardagen, zien we ook steeds meer ballonnen op bruiloften en business events . Niet de standaard hartjes of trosjes bij de ingang, maar een classy eyecatcher bij de cake table of een organische decoratie bij de entree.

Waar je vroeger alleen ballonnen in rood of girly pink zag, zijn er nu ballonnen in stylish, fashionable kleuren zoals in onze shot. Van marble tot metalic, van doorzichtig met green touch, tot classy gold. Helemaal volgens de laatste trends van 2018. Meer op onze inspiratiepage.. Misschien overbodig maar wij zijn fan! Ook zie je steeds meer shiny en metallic in de partystyling. Gold, silver & rose, maar ook ballonnen met super shiny matallic look. Meer daarover next time... to be continued.

Styled Shoot

Vorige maand hebben we een hele toffe styled shoot gedaan. Onder leiding van LissaneYour Weddingplanner en Fotograaf Marnix hebben we met verschillende leveranciers uit de weddingbranch een super dag gehad met classy pics en een prachtige film van Evalco als resultaat.

Hoe dan?