top of page

Get married and blow it up


Hoe het allemaal begon.


Back in 2018

Yes there here to stay! Langzaam maar zeker veroveren ze in alle kleuren en maten ook ons land....Ballonnen. Naast baby-showers, sweet-16 feestjes en verjaardagen, zien we ook steeds meer ballonnen op bruiloften en business events . Niet de standaard hartjes of trosjes bij de ingang, maar een classy eyecatcher bij de cake table of een organische decoratie bij de entree.

Waar je vroeger alleen ballonnen in rood of girly pink zag, zijn er nu ballonnen in stylish, fashionable kleuren zoals in onze shot. Van marble tot metalic, van doorzichtig met green touch, tot classy gold. Helemaal volgens de laatste trends van 2018. Meer op onze inspiratiepage.. Misschien overbodig maar wij zijn fan! Ook zie je steeds meer shiny en metallic in de partystyling. Gold, silver & rose, maar ook ballonnen met super shiny matallic look. Meer daarover next time... to be continued.

Styled Shoot

Hoe dan?

Wil je weten wat wij kunnen verzorgen voor jouw feest of event? Op onze site vindt je meer info en onze contactgegevens.

Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar de mogelijkheden om ideeën tot leven te brengen en uiteindelijk zorgen we voor die ene backdrop of de complete styling van een event. En hoe tof is het dat we elke keer bijleren en ontwikkelen? Who knew dat er een hele wereld schuil gaat achter een klein stukje latex! We hebben heel veel toffe partners en leveranciers ontmoet en volgen op de voet de laatste ontwikkelingen uit het buitenland.

Let's blow it up!

Fotografie en organisatie: www.marnixdestigter.nl Organisatie en styling: www.your-weddingplanner.nl Locatie: www.wereldmuseum.nl Bruidsjurk: www.victorsweddingdesign.com Visagie en Haar: www.noukstyle.nl

Pak: www.misurasartoria.nl Bloemstyling: www.busjebloemen.com Rentals: www.brisked.nl Bruidstaart: www.bakverhalen.nl Ballon styling en rentals: www.yourballoons.nl Videograaf: www.evalco.nl Ambtenaar: www.truelovewedding.nl DJ: www.debruiloftdiscoshow.nl Ringen, horloges en juwelen: www.juwelierdetijd.nl Juwelen: www.alofsen.com Trouwauto: www.wittetesla.nl Trouwkaart: www.pinklemoncards.nl Assistentie: www.dazzledday.nl Assistentie: www.valinlove.nl Modellen: IG @isaabell.x & IG @jeffrey25_07

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page