top of page

Next level... Balloons


Zilveren ballonslinger, balloonchain

Soms ontdek je onderweg wat de beste en mooiste route is. Waar je happy van wordt en welke kansen er zijn. Dan komen er dingen op je pad die je niet had verwacht. Yes, zo ging het precies bij ons! Met Your Weddingbox kregen we steeds meer verzoeken voor ballondecoratie voor feestjes en de aankleding van events. Hoe mooi is het als je ergens gelukkig van wordt en dat samenloopt met de mogelijkheden die voorbij komen. Dan wordt het wordt tijd om serieus te kijken naar welke weg je inslaat. (lees veel praten, weinig slapen, dingen uitproberen, rekenen, leren en onderzoeken)

BAM! Let's do this!

Oke we gaan dit doen, we're gonna blow it up! Nu nog concreet maken. Hoe dan? Wat is stap 1, 2 en 3 enz enz...Of komt stap 3 eerder dan stap 2 en stel je je plan weer iets bij?

"Your Balloons" werd geboren en is inmiddels een fact. Wat begon met een klein plannetje is uitgegroeid tot een bedrijf, met een website waar we best een beetje trots op zijn. Misschien heb je de decoraties al voorbij zien komen. Een trend overgewaaid uit Australie en de VS. Het is niet zomaar even een ballon opblazen, nee er komt techniek, een creatief brein en een hele hoop training bij kijken. We zijn super geïnspireerd door het werk van buitenlandse ballonartiesten (Ja, die bestaan echt) . Super classy en stylisch ballondecoratie, organische vormen in allerlei kleuren, backdrops, centre pieces of een volledige locatie aankleding. Alles van ballonnen. Wij hebben nog nooit zoveel lol gehad tijdens het werk, want hoe tof is het om een "jaw dropping" creatie te maken, waardoor je gelijk een feestelijk gevoel krijgt?! Naast cake tables en losse ballon decoraties verzorgen we ook aankleding voor zakelijke events, fotoshoots, PR, horeca en alle andere feesten die je maar bedenken kunt. Van folie ballonnen tot XL mega heliumballonnen, inmiddels hebben we onze kennis kunnen vergroten en leren we elke dag bij. We gaan niet voor de standaard decoratie of ballonnenboog, maar creëren voor elke aanvraag iets nieuws. Ballonnen next level!

We weten zeker dat dit een mooi nieuw avontuur wordt.

Wil je meer weten over Your Balloons? Check onze Social. . Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw feestje of event? Neem gerust contact op of neem een kijkje op onze site.

Foto's: Belle Balloons

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page