top of page

Hart onder de Riem

Normaal gesproken zijn Your Balloons met &WIJ producties volop in de voorbereidingen van evenementen en bruiloften. Helaas is het dit jaar anders. Wij kunnen niet doen waar wij het meest van genieten en waar onze kracht ligt, namelijk het verbinden en samenbrengen van mensen door het creëren van unieke en mooie belevingen.

Wij zien dat niet alleen onze branche en mede ondernemers hard getroffen zijn, maar ook dat het virus en de maatregelen zijn mentale tol eist in de rest van de samenleving.

Dit is precies de reden waarom we andere ondernemers, collega's, familie en vrienden een " Hart onder de riem" willen steken.


Een klein geluksmomentje in de vorm van een rode hart ballon met een kaartje per post.

Wij staan weer te springen om aan de slag te gaan en mooie momenten te creëren, maar tot die tijd moeten we de aandacht aan elkaar geven en de verbinding maken op afstand.

Iedereen kan een Hart onder de Riem versturen! Ook met een klein gebaar een grote impact maken? Verras je ouders, vriend, vriendin, opa, oma, buurvrouw, collega en medeondernemer en bestel jouw Hart onder de Riem. Je kunt de hele maand februari een hart versturen.Comentarios


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
bottom of page