© 2017-2020 by Your Balloons. 

KvK 74196227  BTW NL859805360B01

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring 

November 7, 2017

Please reload

Recente berichten

Next level... Balloons

November 7, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Get married and blow it up

February 10, 2018

Ballonnen trends 2018

Yes there here to stay! Langzaam maar zeker veroveren ze in alle kleuren en maten ook ons land....Ballonnen. Naast baby-showers, sweet-16 feestjes en verjaardagen, zien we ook steeds meer ballonnen op bruiloften en business events . Niet de standaard hartjes of trosjes bij de ingang, maar een classy eyecatcher bij de cake table of een organische decoratie bij de entree. 

 

 

Waar je vroeger alleen ballonnen in rood of girly pink zag, zijn er nu ballonnen in stylish, fashionable kleuren zoals in onze shot. Van marble tot metalic, van doorzichtig met green touch, tot classy gold. Helemaal volgens de laatste trends van 2018. Meer op onze inspiratiepage..  Misschien overbodig maar wij zijn fan! Ook zie je steeds meer shiny en metallic in de partystyling. Gold, silver & rose, maar ook ballonnen met super shiny matallic look. Meer daarover next time... to be continued

 

Styled Shoot

Vorige maand hebben we een hele toffe styled shoot gedaan. Onder leiding van LissaneYour Weddingplanner en Fotograaf Marnix hebben we met verschillende leveranciers uit de weddingbranch een super dag gehad met classy pics en een prachtige film van Evalco als resultaat.

Hoe dan?

Wil je weten wat wij kunnen verzorgen voor jouw feest of event? Op onze site vindt je meer info en onze contactgegevens.

Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar de mogelijkheden om ideeën tot leven te  brengen en uiteindelijk zorgen we voor die ene backdrop of de complete styling van een event. En hoe tof is het dat we elke keer bijleren en ontwikkelen? Who knew dat er een hele wereld schuil gaat achter een klein stukje latex! We hebben heel veel toffe partners en leveranciers ontmoet en volgen op de voet de laatste ontwikkelingen uit het buitenland. 

Let's blow it up! 

 

Fotografie en organisatie: www.marnixdestigter.nl
Organisatie en styling: www.your-weddingplanner.nl
Locatie: www.wereldmuseum.nl
Bruidsjurk: www.victorsweddingdesign.com
Visagie en Haar: www.noukstyle.nl

Pak: www.misurasartoria.nl
Bloemstyling: www.busjebloemen.com
Rentals: www.brisked.nl
Bruidstaart: www.bakverhalen.nl
Ballon styling en rentals: www.yourballoons.nl
Videograaf: www.evalco.nl
Ambtenaar: www.truelovewedding.nl
DJ: www.debruiloftdiscoshow.nl
Ringen, horloges en juwelen: www.juwelierdetijd.nl
Juwelen: www.alofsen.com
Trouwauto: www.wittetesla.nl
Trouwkaart: www.pinklemoncards.nl
Assistentie: www.dazzledday.nl
Assistentie: www.valinlove.nl
Modellen: IG @isaabell.x & IG @jeffrey25_07

 

 

Share on Facebook